2009. május 24., vasárnap

Érettségi 2009 lopott tételekkel

Pár éve az országos érettségi tételeket lopták el, idén Nádas György lopta a Kabaréklubban elmondott Érettségi című számának anyagát. Oké, nem írom, hogy lopta, csak felolvasott egy közkézen forgó vicces dokumentumot, és ezzel nekem alapban semmi, de semmi bajom nem lenne.

Az teszi furcsává és szánalmassá az egész számot, hogy az MR1 humoros műsoraiban (Rádiókabaré,Kabaréklub) már hetek óta hangzik a felhívás, hogy ifjú tehetségeket keresnek, de csak saját poénokkal szabad jelentkezni, a világhálóról nem szabad anyagot hozni, mert kopipészt figyelő rendszerük van.

Az egész ugyanolyan szánalmas, mint amikor a legutóbbi Humorfesztiválon (amely nem tegnap volt) Nagy Bandó András zsűritag kioktatta az egyik jelöltet arról, hogy az egyik poénját ő, NBA már évekkel ezelőtt elmondta. Tette ezt az a Nagy Bandó András, aki már évek óta csak neten, köremailekben terjedő viccekből ollózta össze a számait.

Ismét mondom, rendben, amit szabad Jupiternek, azt ne legyen szabad a kezdőknek, de Jupiter is visszavehetne kicsit, mert hiteltelenné válik az egész.

Nincsenek megjegyzések: