2012. április 4., szerda

Öreg vagyok

Az oké, hogy két istentelenül szakállas viccet is sikerült a fellépőknek elkövetni a Kabaréklub március végi adásában, hiszen a vicc csak az újszülötteknek új, idősebbek meg mosolygás helyett próbáljanak másban örömet találni. De máig nem értem, hogy a pesti flaszter poénjait miért erőltetik bele a fellépők vidéki szereplők szájába. A "jobbról jó... nagy kamion jön" viccet már mindenki elsütötte, aki valaha ült autóban és segített navigálni a sofőrnek. Kétlem, hogy Sz. László (majd ha eredeti lesz, a nevét is kiírjuk) nagymamája találta volna ki.

De a legalja továbbra is Dombóvári István. Amikor a Son-Go-Ku pizzáról mesél ott már a vége a humornak. Beletette egy kínai étterem környezetébe. Ahol nincs semmi értelme, mert a Dragonball manga/rajzfilm és a benne szereplők japánok. Aztán pedig a SonGoKu pizza a Don Pepe lánc találmánya és még perre is mentek más pizzázókkal, akik használták-e nevet. Rendben van, Karinthy volt, aki humorban nem ismert tréfát, de azért attól mert valaki nem Karinthy, még lehetne tisztességes és odafigyelhetne egy picit arra, hogy hiteles legyen, amit mond. :(

De azért nincs vége. Pataki B is előtt egy sztorit, amely lehet hogy eredeti csak már Gálvölgyi János elmesélte kisezerszer. (Név végi i vagy y)

Nincsenek megjegyzések: